skip to Main Content
Fruitbedrijf Heijnen krijgt een nieuwe site. Tot die tijd is alleen deze pagina bereikbaar.

Openingstijden van de Boerenwinkel:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur

Fruitbedrijf Heijnen is een familiebedrijf opgericht in 1955.
We telen op ons fruitbedrijf diverse soorten appels, peren, kersen, pruimen en rode bessen. De grootste afzet hiervan vindt plaats in onze boerenwinkel.

In onze boerenwinkel vindt u een verrassend assortiment aan groenten en fruit. De ingekochte producten zijn alle van Nederlandse afkomst, hoofdzakelijk van telers uit de omgeving. De zorg die we besteden aan de teelt van ons fruit vindt u ook terug in onze andere producten. We gaan altijd voor kwaliteit, vers én lekker.

In 1955 hebben To Heijnen-Hobus en Wullem Heijnen het toenmalige gemengd bedrijf overgenomen van de ouders van To. Samen hebben ze het bedrijf 30 jaar lang voortgezet en Wullem is in 1970 begonnen met het aanplanten van de eerste appelboomgaard.

In 1974 kwam Jan Heijnen, de oudste zoon, meewerken in het bedrijf. Hij heeft het samen met zijn vrouw Janet verder opgebouwd. In de begin jaren hadden ze nog een gemengd bedrijf, met appels, peren, varkens, asperges en kerstbomen. Later hebben ze gekozen zich volledig te richten op het fruitbedrijf met boerenwinkel.

In 2012 zijn zoon Ron en schoonzoon Ruud in het bedrijf komen werken. De huisverkoop is uitgebreid tot de huidige grootte en er zijn kersen en pruimen aangeplant.
Ron en Ruud gaan het bedrijf in de toekomst samen voortzetten!

Back To Top